CD Inkoop

Wilt u cd’s verkopen? Wij kopen graag uw cd collectie!

NovioMusic is altijd op zoek naar een mooie cd verzameling om onze eigen collectie en de verkoop uit te breiden.

We hebben een voorkeur voor: rock, indie, alternative, grunge, stoner, prog, punk, singer-songwriter, americana, nederhop, trance en de ‘betere’ (neder)pop. De voorkeur gaat er dus naar uit dat in ieder geval een deel van de verzameling binnen één van deze categorieën valt. In enkel klassieke, nederlandstalige of verzamel cd’s zijn we niet geïnteresseerd.

Wel moeten de (meeste) cd’s origineel, compleet met alle toebehoren en in goede staat zijn. Lichte gebruikssporen zijn geen probleem. Ook andere in muziekgerelateerde items, zoals langspeelplaten (LP’s/vinyl), muziekboeken en verzamelobjecten zijn wij (mogelijk) geïnteresseerd.

Wij zijn gevestigd in Bemmel (regio Nijmegen / Arnhem) en Warnsveld (regio Zutphen), maar kunnen de cd’s ook bij u thuis op komen halen en rijden met alle plezier Nederland door voor een mooie en bijzondere collectie cd’s. Laat het u daarom niet weerhouden om contact op te nemen als u niet in de buurt woont.

Dus als u bent overgestapt op iTunes of Spotify of u koopt weer vinyl en u wilt uw muziekcollectie met cd’s verkopen, neem dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@noviomusic.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.